Мотивиращи цитати от писателя Марк Твен. Може би  познавате Марк Твен

...
Мотивиращи цитати от писателя Марк Твен.
Може би  познавате Марк Твен
Коментари Харесай

Ако прочетете тези 9 урока на Марк Твен, ще започнете да живеете потресващ живот!

 marktwen

Мотивиращи цитати от писателя Марк Твен.

Може би  познавате Марк Твен по неговите  известни книги и остроумни цитати. Той е публицист, хуморист, сатирик и преподавател.

Ето няколко приятни  препоръки от него, които ще ви оказват помощ да живеете отличен живот:

1. Бъдете себе си

Човек не може да бъде удовлетворен от живота, в случай че не е удовлетворен от себе си.

Когато живеем за утвърждение от други, ние отстраняваме личното си утвърждение в този развой. Ако решим, че сме задоволително положителни за себе си, ще бъдем задоволително положителни за света.

2. Не се ограничавайте с мислите си

  Възрастта е противоречив въпрос на мозъка и тялото. Ако това не е проблем за вас, значи тя няма значение.

Ако си кажете, че можете да го извършите. Ако си кажете, че не можете, тогава по този начин и ще стане. Ние заблуждаваме себе си, имаме вяра в доста негативни  неща за себе си, само че я си представете  опцията, в случай че се самоизмамите да разберете позитивни неща за себе си!

3. Смехът прави живота по-добър

Хуморът е най-голямото благословение на човечеството.

Смехът е най-хубавото лекарство, което продължава да е постоянно срещано събитие измежду хората по целия свят и освен това с основателна причина. Когато се смеем, можем да се освободим от  всичко, да гледаме напред и да се отпуснем.

4. Нека това отмине

Гневът е киселина, която е по-вредна за съда, в който се съхранява, в сравнение с за този, върху който се излива

Когато разберете, че да се ядосвате на неща или хора от това единствено ви боли, ще започнете да виждате нещата по друг метод и поразличен метод да гледате на  живота си.

5. Не забравяйте, че вие нямате право на нищо

Не се заблуждавайте с мисълта, че светът ви дължи нещо – той е съществувал и преди вас и не ви дължи нищо.

Правото е  същински проблем за индивида, само че колкото повече разбирате, че би трябвало да работите за това, което желаете, толкоз по-щастливи ще бъдете.

6. Хората не обичат измененията

Човек с нова концепция се смята за ексцентрик – до момента в който концепцията не се трансформира в  сполучлива.

Хората не харесват, когато другите се трансформират. Ако работите над това,  да бъдете по-добър човек, бъдете готови, че  хората ще  приказват за това. Понякога се отдръпене от  реакциите на хората – това е най-трудната част от опита да се измененията.

7. Дръжте погледа си постоянно върху задачата

Когато решите да се опитате да измененията живота си, ще се срещнете с доста огромна опозиция от стрнана на хората и от вас самите.

Не позволявайте на нищо и никой да ви пречи да се опитате да извършите живота си подобен, какъвто го желаете. Не се разсейвайте от неща, които не са толкоз значими за вас.

8. Фокусирайте се върху другите с цел да се чувствате по-добре

  Най-добрият метод да си вдигнете настроението е  като развеселите някой различен.

Когато вие чувствате, че нещо е против вас, обърнете всичко с главата надолу, концентрирайки силата си върху нещо друго. Помогнете на другар с проблем, който има, окосете тревата на съседа, вземете сестра си на вечеря в ресторант. Направете нещо, с цел да накарате другите да се усещат добре. Това ще ви накара да се почувствате и вие добре.

9. Направете това, което желаете да извършите

След 20 години ще бъдете разочаровани от това, което не сте имали време да извършите. Започнете да вършиме нещо тъкмо в този момент. Изследване. Мечтайте. Учете.

Ако желаете да пътувате по света, намерете метод да го извършите. Ако желаете да започнете бизнес, измислете  време с цел да го планирате. Животът е по-добър, когато се живее. Живите същества от време на време се „ повреждат и се провалят “. Това е обикновено. Ще се радвате, че сте пробвали.

Lachlan Brown

 

Още по тематиката:

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият витален урок съгласно звездите – I?

 

Какво е това Асцендент? Това е знакът на Зодиака, който заема небосвода в  източния небосвод по времето на раждането на индивида. Смята се, че възходящият знак съставлява средата и изискванията,…

Цялата публикация

Петте урока, които гибелта преподава на всеки човек

 

Ние се опасяваме да мислим за гибелта, по тази причина сме привикнали да не засягаме този въпрос въобще. Опитвайки се да отхвърлен от себе си  сходни отрицателни мисли, хората придават по-голямо значение…

Цялата публикация

Онзи тайнствен Знак в живота, който толкоз дълго чакахте!

 

Чували сте, вероятно,  израза: “Ако Бог желае да ни каже нещо – той постоянно ни приказва. Чрез други хора, посредством текстове, посредством знаците, които Той изпраща “? Точно по този начин, именнно…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР